STockholm track day 
Lördag 29 augusti 2020

Det mest folkliga som händer motorvärlden i sommar sker lördagen 29 augusti där vi över en dag bygger upp en spännande upplevelse. 

Jocke Mangs gästar oss och kommer bli vår coach för dagen som vi alla får del av som gäster. 
Stockholm track day arrangerar ett event på Arlanda test track där vi träffas, kör och umgås, pratar motorer och skryter ödmjukt när dom berättar om sina senaste bravader och byggen. På plats finns Food Truck & spännande utställare. Tyvärr har vi fått tänka om kring detta event tills vi får träffas i större samlingar. Detta är nu ett VIP event med endast bokade gäster. Fåtal platser kvar. Tyvärr ingen publik. 

Motorbanan – Över 800 m av ren njutning! Du med egen bil gör entre på banan och gasar med 7-9 andra likasinnade. Mellan passen kan vi dessutom erbjuda medåkning i en variation av olika bilar vilket är väldigt uppskattat från dom små till dom äldre där många drömmar kan besannas.

På ”Festivalområdet” som ligger precis intill testbanan arrangerar vi samtidigt en fordons-utställning där vi fokuserar på gammalt och nytt snabbt och tufft. Utvalda sponsorer och utställare visar upp sig och sina senaste produkter.
Detta skjuter vi upp till nästa möjliga datum för festivalen. 

 VIP eventet Öppnar 8:30 till stänger 17:00 och ankomsttider får ni genom bokningen där vi har delat upp körningen till förmiddag respektive eftermiddag ( eller heldag). 

Vad kostar det? 
8:30 - 13:00 - 800 kr 
13:00 - 17:00 -800 kr 
Heldag kostar 1600 kr och då ingår käk och fika som en liten bonus. 

2019 - över 400 bilar besökte oss under dagen och över 1100 besökare under festivalen och vi längtar tills vi får göra detta event igen. Tills dess kör vi VIP events så signa dig till nyhetsbrevet och följ oss på instagram och facebook för att inte missa något event eller erbjudande från våra sponsrar och partners. 


För dig som utställare  För oss är det viktigt att du tar plats, syns och trivs. Vill du ställa ut? Hör av dig till oss!
 Kontakt för sponsorer & Partners :
Sponsor och eventansvariga:
Marcus Pakka 0733414606 - Cristian Kyrk 070 790 54 88 -  
Sebastian Nylander 070 914 89 15
hej@stockholmtrackday.se  

STOCKHOLM track day - VIP våren 2020

Missa inte vårens hetaste event! Tillsammans med Pontus Hansson "Porsche Carrera Cup vinnare" kommer vi lära oss mera om bankörning på bana och i teorin. Det är ett begränsat antal platser och för att veta mera behöver du höra av dig till oss. Intresse skissas direkt till oss på hej@stockholmtrackday.se

© Copyright stockholmtrackday