STockholm track day 
SÖNDAG 29 AUGUSTI 2021

Det mest folkliga som händer motorvärlden i sommar sker söndagen 29 augusti där vi över en dag bygger upp en spännande upplevelse. 

Jocke Mangs gästar oss och kommer bli vår coach för dagen som vi alla får del av som gäster. 
Stockholm track day arrangerar ett event på Arlanda testtrack1  där vi träffas, kör och umgås, pratar motorer och skryter ödmjukt när dom berättar om sina senaste bravader och byggen. På plats finns Food Truck & spännande utställare. 

Ett unikt motorevent bara 21 minuter från centrala Stockholm 
- Arlanda testtrack 1 - 

Äntligen kan vi träffas!
Stockholm track day erbjuder bankörning i klassiskt ”prova på upplägg” så det passar alla från nybörjare till dig som kört mycket. Jocke Mangs kör med oss under dagen som vanligt och bistår som vår coach för bankörningen.   

Självklart fortfarande under kontrollerade former, men vi firar de generösare rekommendationerna med en track day i sann festival anda. 
Köra din bil på bana, njut av av snygga ekipage på området då vi håller klassisk bilträff med fina priser för Bästa racerbil, Coolast bil, Bäst puts och peoples choice. För dom mindre finns hoppborg och godisregn så ta med hela familjen. Mat & Fika går att köpa inne på området. Regler att följa är större avstånd lyssna på crew på plats och undvik större folksamlingar. Alla fordon behöver vara besiktigade och skattade. 
Bankörning: 09:00-17:00 
Bilträff: 10:00-16:00 (prisutdelning cirka 14:00) 

För att boka körning på bana maila på hej@stockholmtrackday.se 
1x10 min "slot" - 300 kr | 2x10 min "slot" - 400 kr | Heldag 1600 kr 

Bilträffplats går att förboka för grupper samt crew.  
hej@stockholmtrackday.se 
Övrigt är det "drop in" som gäller för bilträffen och först till kvarn, men vi har generösa ytor att vara på. Publik under detta event är välkomna.

Motorbanan –  1 km av ren njutning! Du med egen bil gör entre på banan och gasar med 7-10 andra likasinnade. Mellan passen kan vi dessutom erbjuda medåkning i en variation av olika bilar vilket är väldigt uppskattat från dom små till dom äldre där många drömmar kan besannas.

På ”Festivalområdet” som ligger precis intill testbanan arrangerar vi samtidigt en mini mässa där vi fokuserar på gammalt och nytt snabbt och tufft. Utvalda sponsorer och utställare visar upp sig och sina senaste produkter. 

 Program och detaljer kring ankomsttider får ni genom bokningen där vi har delat upp körningen till förmiddag respektive eftermiddag ( eller heldag). 

Vad kostar det? 
1x10 min "slot" - 300 kr | 2x10 min "slot" - 400 kr | Heldag 1600 kr  

2019 - över 400 bilar besökte oss under dagen och över 1100 besökare under festivalen och vi längtar tills vi får göra detta event igen. Tills dess kör vi VIP events så signa dig till nyhetsbrevet och följ oss på instagram och facebook för att inte missa något event eller erbjudande från våra sponsrar och partners. 


För dig som utställare  För oss är det viktigt att du tar plats, syns och trivs. Vill du ställa ut? Hör av dig till oss!
 Kontakt för sponsorer & Partners :
Sponsor och eventansvariga:
Marcus Pakka 0733414606 - Cristian Kyrk 070 790 54 88 -  
Sebastian Nylander 070 914 89 15
hej@stockholmtrackday.se  

STOCKHOLM track day - VIP våren 2020

Missa inte vårens hetaste event! Tillsammans med Pontus Hansson "Porsche Carrera Cup vinnare" kommer vi lära oss mera om bankörning på bana och i teorin. Det är ett begränsat antal platser och för att veta mera behöver du höra av dig till oss. Intresse skissas direkt till oss på hej@stockholmtrackday.se

© Copyright stockholmtrackday