STockholm track day 
Lördag 29 augusti 2020

Det mest folkliga som händer motorvärlden i sommar sker lördagen 29 augusti där vi över en dag bygger upp en spännande upplevelse för hela familjen. 
Stockholm track day arrangerar ett öppet event på Arlanda test track med fritt inträde till området där motorintresserade med familjer träffas och umgås, pratar motorer och skryter ödmjukt när dom berättar om sina senaste bravader och byggen. På plats finns Food Trucks spännande utställare, hoppborg, godisregn för dom mindre, en perfekt mix för alla i familjen.

Motorbanan – Över 800 m av ren njutning! Alla får möjlighet att boka 15 minuterspass där du med egen bil gör entre på banan och gasar med 7-8 andra likasinnade. Mellan passen kan vi dessutom erbjuda medåkning i en variation av olika bilar vilket är väldigt uppskattat från dom små till dom äldre där många drömmar kan besannas.

På ”Festivalområdet” som ligger precis intill testbanan arrangerar vi samtidigt en fordons-utställning där vi fokuserar på gammalt och nytt snabbt och tufft. Utvalda sponsorer och utställare visar upp sig och sina senaste produkter.

 Öppnar 10:00 till stänger 17:00
2019 - över 400 bilar besökte oss under dagen och över 1100 besökare


För dig som utställare  För oss är det viktigt att du tar plats, syns och trivs. Vill du ställa ut? Hör av dig till oss!
 Kontakt för sponsorer & Partners :
Sponsor och eventansvariga:
Marcus Pakka 0733414606 - Cristian Kyrk 070 790 54 88 -  
Sebastian Nylander 070 914 89 15
stockholmtrackday@gmail.com  

STOCKHOLM track day - VIP våren 2020

Missa inte vårens hetaste event! Tillsammans med Pontus Hansson "Porsche Carrera Cup vinnare" kommer vi lära oss mera om bankörning på bana och i teorin. Det är ett begränsat antal platser och för att veta mera behöver du höra av dig till oss. Intresse skissas direkt till oss på hej@stockholmtrackday.se

© Copyright stockholmtrackday